Steag personalizat

SISTEME EXPOZITIONALE PREMIUM
Contact

Steag personalizat Pana S30 € + TVA

steag pana s

Steag personalizat Pana M39 € + TVA

steag pana m

Steag personalizat Pana L52 € + TVA

steag pana l

Steag personalizat Pana XL71 € + TVA

steag pana xl

Steag personalizat Lacrima S31 € + TVA

steag lacrima s

Steag personalizat Lacrima M43 € + TVA

steag lacrima m

Steag personalizat Lacrima L63 € + TVA

steag lacrima l

Steag personalizat Lacrima XL108 € + TVA

steag lacrima xl

Baza pentru steag

Baza steag cruce eco

Cruce ECO

Pret: 10 € + TVA

Baza steag cruce premium

Cruce Premium

Pret: 25 € + TVA

Baza steag tarus

Tarus

Pret: 12.5 € + TVA

Baza steag colac premium

Colac 10L

Pret: 5.3 € + TVA

Steag personalizat Pana S30 € + TVA

Cu Steag personalizat Pană S afacerea ta e pe val. De nelipsit de la evenimentele de orice fel, Steag Pană S cucerește la o singură privire. Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit. Înălțimea unui Steag Pană S este de 2,60 m. Acest lucru îi conferă produsului eleganță și vizibilitate. Iar materialul pe care este imprimat se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață.

Dimensiuni: H 260 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 100cm; H: 22cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 13 € + TVA

Fie vară sau iarnă, niciun eveniment fără Steag Pană S
Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Pană S se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Pană S, nu există niciun fel de limitare.  
Din ce este fabricat un Steag Pană S
Un Steag Pană S este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Pană S o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Pană S este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Pană S se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Pană S, ideal pentru interior dar și pentru exterior
Materialul textil pe care se personalizează un Steag Pană S este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât și outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Pană S se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Pană S va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Pana M – 39 € + TVA

Steag Pană M este al doilea ca dimensiune în categoria sa. Acesta îți garantează vizibilitate sporită la evenimentele de orice fel, indoor sau outdoor. Ceea ce recomandă un Steag Pană M în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi montat. Înălțimea unui Steag Pană M este de 3,25 m. Ceea ce îi conferă produsului eleganță și vizibilitate. Iar materialul pe care este imprimat se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață.

Dimensiuni: H 325 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 120cm; H: 22cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 19 € + TVA

Steag Pană M, ideal de folosit la târguri expoziționale
Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Pană M va atrage cu siguranță privirea. Acesta completează cum nu se poate mai bine orice spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Pană M, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Pană M
Un Steag Pană M este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Pană M o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Pană M este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Pană M se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Pană M, ideal atât pentru interior cât și pentru exterior
Materialul textil pe care se personalizează un Steag Pană M este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât și outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Pană M se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Pană M va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Pana L – 52 € + TVA

Steag Pană L se remarcă prin suprafața de print a mesajului promoțional pe care îl afișează. Mai mult, acesta cucerește și prin dimensiune. Înălțimea unui Steag Pană L este de 4,25 m. Acest lucru îți garantează vizibilitate sporită la evenimentele outdoor. Ceea ce recomandă un Steag Pană L în fața celor S sau M este vizibilitatea sporită. Iar față de alte sisteme de expunere, produsul se remarcă prin portabilitate ridicată și ușurință în montare.

Dimensiuni: H 425 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 29 € + TVA

Steag Pană L, ideal pentru evenimente outdoor
Datorită dimensiunilor impozante, acest produs este de nelipsit în cadrul evenimentelor desfășurate în aer liber. Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Pană L va atrage de la distanță privirea. Acesta completează cum nu se poate mai bine orice spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, la intrarea în unități de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Pană L, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Pană L
Un Steag Pană L este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Pană L o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Pană L este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Pană L se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Pană L, vizibil și rezistent
Materialul textil pe care se personalizează un Steag Pană L este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât mai ales outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Pană L se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Pană L va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Pana XL – 71 € + TVA

Steag Pană XL este cel mai mare produs din categoria steagurilor personalizate. Cu o înălțime de 5,20 m, acesta se remarcă prin suprafața de print a mesajului promoțional pe care îl afișează. Mai mult, produsul garantează vizibilitate sporită la evenimentele outdoor. Ceea ce recomandă un Steag Pană XL în fața celor S sau M este vizibilitatea sporită. Iar față de alte sisteme de expunere, produsul se remarcă prin portabilitate ridicată și ușurință în montare.

Dimensiuni: H 425 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 42 € + TVA

Steag Pană XL, ideal pentru evenimente outdoor
Datorită dimensiunilor impozante, acest produs este de nelipsit în cadrul evenimentelor desfășurate în aer liber. Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Pană XL va atrage de la distanță privirea. Acesta completează cum nu se poate mai bine orice spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, la intrarea în unități de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Pană XL, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Pană XL
Un Steag Pană XL este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Pană XL o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Pană XL este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Pană XL se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Pană XL, vizibilitate garantată
Datorită dimensiunilor impozante (5,20 m), un Steag Pană XL garantează o vizibilitate ridicată. Materialul textil pe care se personalizează mesajul de promovare este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât mai ales outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Pană XL se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Pană XL va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Lacrima S30 € + TVA

Steag Lacrimă S a fost declarat produs premium în gama steagurilor personalizate. Cu o formă ergonomică și atrăgătoare, produsul va atrage cu siguranță atenția clienților tăi actuali sau potențiali. De nelipsit de la evenimentele de orice fel, Steag Lacrimă S cucerește la o singură privire. Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit. Înălțimea unui Steag Lacrimă S este de 2,25 m. Este cel mai mic produs din gama steagurilor personalizate, ceea ce îl face ideal de folosit în cazul spațiilor înguste. Mai mult, Steag Lacrimă S se remarcă prin eleganță și vizibilitate. Iar materialul pe care este imprimat se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață.

Dimensiuni: H 225 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 120cm; H: 22cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 14 € + TVA

Fie vară sau iarnă, niciun eveniment fără Steag Lacrimă S
Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Lacrimă S se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Lacrimă S, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Lacrimă S
Un Steag Lacrimă S este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Lacrimă S o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Lacrimă S este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Lacrimă S se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Lacrimă S, ideal pentru interior dar și pentru exterior
Materialul textil pe care se personalizează un Steag Lacrimă S este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât și outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Lacrimă S se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Lacrimă S va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Lacrima M – 43 € + TVA

Steag personalizat Lacrimă M este al doilea produs ca mărime din gama sa. Cu o formă ergonomică și atrăgătoare, produsul va atrage cu siguranță atenția clienților tăi actuali sau potențiali. De nelipsit de la evenimentele de orice fel, Steag Lacrimă M cucerește la o singură privire. Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit. Înălțimea unui Steag Lacrimă M este de 2,60 m. Este cel mai mic produs din gama steagurilor personalizate, ceea ce îl face ideal de folosit în cazul spațiilor înguste. Mai mult, Steag Lacrimă M se remarcă prin eleganță și vizibilitate. Iar materialul pe care este imprimat se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață.

Dimensiuni: H 260 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 120cm; H: 22cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 23 € + TVA

Steag Lacrimă M, de nelipsit de la târgurile expoziționale
Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Lacrimă M se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Lacrimă M, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Lacrimă M
Un Steag Lacrimă M este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Lacrimă M o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Lacrimă M este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Lacrimă M se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Lacrimă M, ideal pentru interior dar și pentru exterior
Datorită dimensiunilor sale prietenoase, Steag Lacrimă M poate fi folosit atât indoor cât și outdoor. Iar materialul textil pe care se personalizează produsul este extrem de rezistent. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Lacrimă M se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Lacrimă M va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Lacrima L – 63 € + TVA

Steag personalizat Lacrimă L se remarcă prin suprafața de print a mesajului promoțional pe care îl afișează. Mai mult, acesta cucerește și prin dimensiune. Înălțimea unui Steag Lacrimă L este de 3,25 m. Acest lucru îți garantează vizibilitate sporită la evenimentele outdoor. Ceea ce recomandă un Steag Lacrimă L în fața celor S sau M este vizibilitatea sporită. Iar față de alte sisteme de expunere, produsul se remarcă prin portabilitate ridicată și ușurință în montare.

Dimensiuni: H 325 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 39 € + TVA

Steag Lacrimă L, ideal pentru evenimente outdoor
Datorită dimensiunilor impozante, acest produs este de nelipsit în cadrul evenimentelor desfășurate în aer liber. Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Lacrimă L va atrage de la distanță privirea. Acesta completează cum nu se poate mai bine orice spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, la intrarea în unități de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Lacrimă L, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Lacrimă L
Un Steag Lacrimă L este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Lacrimă L o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Lacrimă L este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Lacrimă L se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat.
Steag Lacrimă L, vizibil și rezistent
Materialul textil pe care se personalizează un Steag Lacrimă L este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât mai ales outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Lacrimă L se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Lacrimă L va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Steag personalizat Lacrima XL – 108 € + TVA

Steag Lacrimă XL se remarcă prin eleganță și vizibilitate. Cu o formă ergonomică și atrăgătoare, produsul va atrage cu siguranță atenția clienților tăi actuali sau potențiali. Cu o înălțime de 4,15 m, acesta îți oferă o suprafață generoasă de print pentru mesajul tău promoțional. Mai mult, produsul garantează vizibilitate sporită la evenimentele outdoor. Ceea ce recomandă un Steag Lacrimă XL în fața celor S sau M este vizibilitatea sporită. Iar față de alte sisteme de expunere, produsul se remarcă prin portabilitate ridicată și ușurință în montare.

Dimensiuni: H 415 cm | Personalizare: polimer | Dimensiuni ambalaj: L: 122cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg. | Pret refacere personalizare: 78 € + TVA

Steag Lacrimă XL, ideal pentru evenimente outdoor
Datorită dimensiunilor impozante, acest produs este de nelipsit în cadrul evenimentelor desfășurate în aer liber. Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Steag Lacrimă XL va atrage de la distanță privirea. Acesta completează cum nu se poate mai bine orice spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Îl găsești, de asemenea, la intrarea în unități de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și la intrarea în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Când vine vorba de design-ul ales pentru Steag Lacrimă XL, nu există niciun fel de limitare.
Din ce este fabricat un Steag Lacrimă XL
Un Steag Lacrimă XL este format practic dintr-un material textil personalizat și un catarg. Materialul este extrem de rezistent și asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi întins și strâns de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă. Iar catargul din carbon este, de asemenea, rezistent și garantează unui Steag Lacrimă XL o durată de viață îndelungată. Avantajul major al unui Steag Lacrimă XL este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Practic, pentru montare nu ai nevoie decât de printul pe steag, catarg și o bază. Baza unui Steag Lacrimă XL se alege în funcție de locul unde acesta urmează să fie amplasat. 
Steag Lacrimă XL, vizibilitate garantată
Datorită dimensiunilor impozante (5,20 m), un Steag Lacrimă XL garantează o vizibilitate ridicată. Materialul textil pe care se personalizează mesajul de promovare este extrem de rezistent. Asta face ca acesta să poată fi expus atât în condiții de interior, cât mai ales outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, steagul propriu-zis și catargul. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. La cerere, poți alege unul din următoarele tipuri de baze: pătrată, șurub, cruce, țăruș, colac, roată sau pentru perete. Iar montarea unui Steag Lacrimă XL se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.
Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura o zi sau două până când un Steag Lacrimă XL va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Intrebari frecvente pentru Steaguri Personalizate

1. Ce este mai exact? Pentru ce se pot folosi? Steagurile personalizate sunt unul dintre produsele noastre cele mai vândute și sunt foarte populare ca mijloc de promovare. Este un produs de marketing personalizat cu mesajele foarte vaste si foarte viziile pentru bussinesul dumneavoastra. Acest produs este utilizat pentru : -Să va faca vizibila afacerea. -Pentru a promova reduceri sau evenimente. -Pentru ocaziile in care sponzorizati targuri, expozitii, evenimente sportive, etc. -Va puteti consolida identitatea vizuala a bradului. -Decora intrarea magazin sau in sediul dumneavoastra, pentru o vizibilitate cat mai crescuta. -Pentru a afișa numele companiei si logo-ul 2. Care este termenul de productie? Termenul medie de productie pentru steaguri personalizate este de 2 zile lucratoare. Nu se aplaica pentru totate comenzile acest termen de productie. Termenul poate fluctua in functie de dimensiunea steagurilor, materialele de print dar si de catitatea dorita. Pentru a va garanta un termen cat mai scurt de productie este foarte important ca fisierul de print pe care il transmiteti sa fie trimis la timp si cu specificatiile tehnice conforme. In acest fel produsul poate fi gata la timp. Termenul va fi comunicat de fiecare data in momenul in care avem bunul de tipar si comanda ferma. NOTA: Produsul va fi livrat imediat ce iese din productie. 3. Ce tehnica de producție utilizați? Pentru producerea steagurilor personalizate folosim următoarea tehnică de producție: Sublimare : imprimarea se realizează la o temperatură ridicată , astfel cerneala pe bază de apă ecologica se atașează direct pe material . Cerneala se integrează în material . Materialul rămâne flexibil și este rezistent la apa .

4. Cum se realizeaza livrarea? Pentru livrarea steagurilor dumneavoastră folosim mai mulți transportatori si curieri. In functie de zona si termen folosim cea mai  avantajoasa forma de livrare pentru client. 5. Nu gasesc produsul dorit?Cum pot solicita o oferta? Cele mai frecvente dimensiuni si forme de steaguri personalizate le gasiti pe site-ul nostru. Daca tipul de produs nu se incadreaza cu dorintele dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon. Echipa noastra de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp si va va da o cotatie de pret. 6. Ce tip de material pot folosi pentru print ? NOU!!! Longlife : Acest material are o structură puternică și este perforat cu găuri mici . Găurile asigura că steagul poate rezista la viteze mari  ale vântului. Flag Material normal : Aceste steaguri sunt imprimate pe panza pavilion clasic cu un aspect ușor lucios . Panza 110g/m2 de înalta calitate si este certificata B1 ignifug 7. Care este durata de viata a steagurilor ? Durata de viață a steagurilor este de 6 la 7 luni de folosire intensiva. Vă puteți extinde durata de viata prin protejarea lor atunci când vremea este rea. 8.Care este diferența dintre diferitele baze și accesorii și cum funcționează ? Baza economica standard. Este o baza de aluminiu ideala pentru a plasa steagul personalizat afara, pe teren tare. Este recomandata pentru produsele de dimensiuni mai mici