Sisteme Roll-Up

SISTEME EXPOZITIONALE PREMIUM

Roll-up 85 – 29 € + TVA

Roll-Up 85 a fost declarat produs premium în gama sistemelor expoziționale. De nelipsit de la evenimentele de orice fel, Roll-Up 85 cucerește la o singură privire. Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit.

Dimensiunea printului pe polipropilenă pentru Roll-Up 85 este 85x200 cm. Iar materialul pe care este imprimat se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață.

Dimensiuni: L: 85cm; H: 202cm;
Personalizare: Print policromie pe polipropilena: L: 85cm; H: 202cm.
Ambalaj: Geantă textila / dimensiuni – L: 90cm; H: 11cm; A: 10cm / greutate – 2 Kg.

Roll-up ul vine impreună cu sistemul metalic (aluminiu) cu picioare de sustinere și tijă metalică, print-ul personalizat și geanta de transport.

Organizatorii de evenimente au ales: Roll-Up 85

Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Roll-Up 85 se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare.

Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Fie că afișează o imagine reprezentativă pentru brand, un produs pe care îl promovează sau pur și simplu niște date de contact. Când vine vorba de design-ul ales pentru Roll-Up 85, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Roll-Up 85

Un Roll-Up 85 este format practic dintr-o casetă din aluminiu și un print pe polipropilenă. Polipropilena este un material plastic extrem de dens, rezistent la căldură, care asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi strâns și desfăcut de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă.

Avantajul major al unui Roll-Up 85 este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Când este depozitat, polipropilena unui sistem Roll-Up 85 este stocată în interiorul carcasei din aluminiu. Aceasta protejează printul de factori externi, zgârieturi, deteriorări. Produsul va avea o durată lungă de viață, dacă este păstrat în condiții adecvate.

Roll-Up 85, ideal pentru interior dar și pentru exterior

Polipropilena este un material plastic extrem de rezistent. Asta face ca un Roll-Up 85 să poată fi expus atât în condiții de interior, cât și outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport din material textil și sistemul de aluminiu în care este rulat printul pe polipropilenă. Pentru fixare, vei primi și o tijă reglabilă, din aluminiu. Greutatea întregului sistem nu va depăși 2 kg. Iar montarea unui Roll-Up 85 se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.

Timp de producție și livrare

Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura doar câteva ore până când Roll-Up 85 va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Roll-up 100 – 34 € + TVA

Roll-Up 100 este al doilea ca mărime în gama produselor de acest tip. De nelipsit de la evenimentele de orice fel, Roll-Up 100 cucerește la o singură privire. Și nu numai prin dimensiune. Dimensiunea printului pe polipropilenă pentru Roll-Up 100 este 100x200 cm. Iar materialul pe care este imprimat se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață.

Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit.

Dimensiuni: L: 100cm; H: 202cm;
Personalizare: Print policromie pe polipropilena: L: 100cm; H: 202cm.
Ambalaj: Geantă textilă / dimensiuni – L: 102cm; H: 11cm; A: 10cm / greutate – 2 Kg.

Roll-Up 100 pentru vizibilitate sporită
Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Roll-Up 100 se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare.

Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Fie că afișează o imagine reprezentativă pentru brand, un produs pe care îl promovează sau pur și simplu niște date de contact. Când vine vorba de design-ul ales pentru Roll-Up 100, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Roll-Up 100
Un Roll-Up 100 este format practic dintr-o casetă din aluminiu și un print pe polipropilenă. Polipropilena este un material plastic extrem de dens, rezistent la căldură, care asigură o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi strâns și desfăcut de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă.

Avantajul major al unui Roll-Up 100 este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Când este depozitat, polipropilena unui sistem Roll-Up 100 este stocată în interiorul carcasei din aluminiu. Aceasta protejează printul de factori externi, zgârieturi, deteriorări. Produsul va avea o durată lungă de viață, dacă este păstrat în condiții adecvate.

Roll-Up 100, ideal pentru interior dar și pentru exterior
Polipropilena este un material plastic extrem de rezistent. Asta face ca un Roll-Up 100 să poată fi expus atât în condiții de interior, cât și outdoor. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport din material textil și sistemul de aluminiu în care este rulat printul pe polipropilenă. Pentru fixare, vei primi și o tijă reglabilă, din aluminiu. Greutatea întregului sistem nu va depăși 2 kg. Iar montarea unui Roll-Up 100 se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.

Timp de producție și livrare
Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura doar câteva ore până când Roll-Up 100 va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Roll-up 120  – 53 € + TVA

Roll-Up 120  se remarcă prin rezistență și durată lungă de viață. Și asta datorită materialului pe care este imprimat, frontlit. Este un material pe care se printează banner-ele, rezistent în condiții outdoor. Astfel, Roll-Up 120 devine impermeabil, rezistent la zgârieturi, decolorare și raze UV. Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit.

Dimensiuni: L: 120cm; H: 202cm;
Personalizare: Print policromie pe polipropilena: L: 120cm; H: 202cm.
Ambalaj: Geantă textilă / dimensiuni – L: 125cm; H: 11cm; A: 10cm / greutate – 3 Kg.

Roll-Up 120 pentru vizibilitate sporită

Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Roll-Up 120 se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Iar datorită materialului pe care este imprimat (frontlit), produsul poate fi expus fără probleme afară.

Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Fie că afișează o imagine reprezentativă pentru brand, un produs pe care îl promovează sau pur și simplu niște date de contact. Când vine vorba de design-ul ales pentru Roll-Up 120, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Roll-Up 120

Un Roll-Up 120 este format practic dintr-o casetă din aluminiu și un print pe frontlit. Este un material pe care se printează banner-ele, rezistent în condiții outdoor, impermeabil, rezistent la zgârieturi, decolorare și raze UV. În plus, frontlitul prezintă o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi strâns și desfăcut de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă.

Avantajul major al unui Roll-Up 120 este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Când este depozitat, frontlitul unui sistem Roll-Up 120 este stocat în interiorul carcasei din aluminiu. Aceasta protejează printul de factori externi, zgârieturi, deteriorări. Produsul va avea o durată lungă de viață, dacă este păstrat în condiții adecvate.

Roll-Up 120, ideal pentru expunere în exterior

Frontlitul este un material textil, extrem de rezistent. Asta face ca un Roll-Up 120 să poată fi expus fără probleme în exterior. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport din material textil și sistemul de aluminiu în care este rulat printul pe frontlit. Pentru fixare, vei primi și o tijă reglabilă, din aluminiu. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. Iar montarea unui Roll-Up 120 se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.

Timp de producție și livrare

Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura doar câteva ore până când Roll-Up 120 va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Roll-up 150  – 67 € + TVA

Roll-Up 150  se remarcă prin vizibilitate, dar și prin rezistență. Și asta datorită materialului pe care este imprimat, frontlit. Este un material pe care se printează banner-ele, rezistent în condiții outdoor. Astfel, Roll-Up 150 devine impermeabil, rezistent la zgârieturi, decolorare și raze UV.

Ceea ce îl recomandă în fața altor sisteme de expunere este portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi folosit. Dar și vizibilitatea pe care o conferă, datorită dimensiunilor mari. Roll-Up 150  este cel mai mare produs din gama sa.

Dimensiuni: L: 150cm; H: 202cm;
Personalizare: Print policromie pe polipropilena: L: 150cm; H: 205cm.
Ambalaj: Geantă textilă / dimensiuni – L: 155cm; H: 11cm; A: 10cm / greutate – 4 Kg.

Roll-Up 150 pentru vizibilitate sporită

Fie că vorbim de târguri expoziționale, conferințe sau prezentări de produs, Roll-Up 150 se află la tot pasul. Acesta completează cum nu se poate mai bine un spațiu de prezentare. Fie că este vorba de un stand expozițional, o vitrină, sau de intrarea într-un magazin, showroom sau într-o sală de așteptare. Iar datorită materialului pe care este imprimat (frontlit), produsul poate fi expus fără probleme afară.

Îl găsești, de asemenea, pe holurile unităților de cultură (teatre, biblioteci, cinematografe), în aeroporturi și în baruri sau cafenele. Și se remarcă, cu siguranță, prin impactul pe care îl are în fața privitorului. Fie că afișează o imagine reprezentativă pentru brand, un produs pe care îl promovează sau pur și simplu niște date de contact. Când vine vorba de design-ul ales pentru Roll-Up 150, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Roll-Up 150

Un Roll-Up 150 este format practic dintr-o casetă din aluminiu și un print pe frontlit. Este un material pe care se printează banner-ele, rezistent în condiții outdoor, impermeabil, rezistent la zgârieturi, decolorare și raze UV. În plus, frontlitul prezintă o rezistență crescută la tensiune. Asta face ca produsul să poată fi strâns și desfăcut de nenumărate ori, fără să facă cute sau să se rupă.

Avantajul major al unui Roll-Up 150 este asamblarea rapidă a produsului. Se montează cu ușurință, de către o singură persoană, în doar câteva secunde. Asta face din acest produs una dintre cele mai eficiente soluții de prezentare portabile. Când este depozitat, frontlitul unui sistem Roll-Up 150 este stocat în interiorul carcasei din aluminiu. Aceasta protejează printul de factori externi, zgârieturi, deteriorări. Produsul va avea o durată lungă de viață, dacă este păstrat în condiții adecvate.

Roll-Up 150, ideal pentru expunere în exterior

Frontlitul este un material textil, extrem de rezistent. Asta face ca un Roll-Up 150 să poată fi expus fără probleme în exterior. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un astfel de sistem expozițional poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport din material textil și sistemul de aluminiu în care este rulat printul pe frontlit. Pentru fixare, vei primi și o tijă reglabilă, din aluminiu. Greutatea întregului sistem nu va depăși 3 kg. Iar montarea unui Roll-Up 150 se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în doar câteva secunde.

Timp de producție și livrare

Ținând cont de nevoile clienților noștri, timpul de producție și livrare este extrem de scurt. Practic, din momentul în care avem bunul de tipar pe grafica aleasă de tine, va dura doar câteva ore până când Roll-Up 150 va fi gata de livrare. Aceasta se va face fie prin curier, fie prin ridicare directă de la sediul nostru.

Despre Roll-Up

roll-upRoll-up urile pe care le producem au un design atractiv, cu un raport calitate-preț greu de egalat pe piață. Sunt construite din materiale usoare, foarte bine finisate care crează o impresie  de profesionlism. De asemenea au un sistem de montaj intuitiv care ajuta la montarea roll-up ului intr-un timp foarte scurt, în mai puțin de un minut.

Fiind foarte ușoare și ocupând un spațiu redus, atunci cand sunt rulate, se pot transporta cu ușurință.

Roll-up urile noastre sunt ideale pentru a fi expuse în vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, sali de asteptare, sali de conferinte, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi etc.

Impactul pe care îl produce un roll-up asupra potențialilor clienți sau participanți depinde de mai mulți factori printre care dimensiunea roll-up ului și grafica expusa, din punctul de vedere al compoziției și al culorilor.

Noi vă oferim 4 tipuri de dimensiuni care pot fi găsite mai jos și vă oferim servicii profesionale de grafică.  De asemenea vă asigurăm că printarea se face la o rezoluție înaltă prin cele mai avansate metode de print digital, fapt ce asigură o calitate foarte bună a printului.  Materialul din care este compus printul este polipropilena, un material plastic rezistent la căldură foarte dens, care asigură o rezistență crescută la tensiune. Veți putea desface și strânge roll-up ul de câte ori doriți fară să facă cute sau să se rupă.

Daca la un moment dat veți dori să schimbati printul, vi-l putem schimba fără ca dumneavoastră să fiți nevoiți să cumpărați un alt roll-up cu un alt sistem.

Pentru fiecare roll-up cumpărat aveți inclusă în preț geanta de transport care vă va ușura transportarea roll-up ului fără a prinde umezeală și protejează sistemul de zgarieturi.