Sisteme Pop-Up Textil

SISTEME EXPOZITIONALE PREMIUM

 

Pop-Up Textil Curb

Pop-Up Textil Curb este din ce în ce mai folosit în cadrul târgurilor expoziționale. Vorbim, practic, despre un perete de prezentare la modă, cu dimensiuni impozabile. Suprafața imprimată poate avea o lungime de 2,6 pana la 5,82 m și o înălțime standard de 2,3 m. Ceea ce diferențiază un Pop-Up Textil de unul Spider, pe lângă scheletul de prindere, este suprafața de personalizare. Aceasta coincide cu dimensiunea produsului propriu-zis.

Tabel preturi Pop-Up Textil Curb
DenumireDimensiunePretPret Personalizare
Pop-Up Textil 258L: 258 cm | H: 233 cm298 euro + TVA176 euro + TVA
Pop-Up Textil ScreenL: 298 cm | H: 240 cm375 euro + TVA207 euro + TVA
Pop-Up Textil 325L: 325 cm | H: 230 cm349 euro + TVA218 euro + TVA
Pop-Up Textil 578L: 578 cm | H: 240 cm582 euro + TVA345 euro + TVA
Cel mai bine vandut produs din aceasta gama este Pop-Up Textil 325
Organizatorii de evenimente știu: Viitorul este Pop-Up Textil

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Textil Curb este din ce în ce mai prezent la loc de cinste, în completarea oricărui spațiu de prezentare.

La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Textil Curb va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative. Când vine vorba de design-ul ales pentru Pop-Up Textil Curb, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Pop-Up Textil Curb

Un Pop-Up Textil Curb este format dintr-un sistem de aluminiu, peste care se îmbracă materialul textil personalizat. Acesta din urmă este ușor și rezistent, ceea ce garantează produsului o durată lungă de viață. Practic, grafica este printată direct pe materialul textil de poliester, iar apoi acest material este tăiat la dimensiune și cusut sub forma unui ciorap care va fi ulterior tras strâns peste sistemul de aluminiu.

Printul unui Pop-Up Textil Curb este rezistent la apă, iar materialul poate fi spălat cu ușurință. Produsul se remarcă prin faptul că este ușor de transportat și rezistent, prin elasticitatea materialului textil. Un pop-Up Textil Curb se remarcă prin suprafața mare de personalizare, de până la 3,22 m lungime, ceea ce îi asigură o vizibilitate deosebită în cadrul oricărui eveniment.

Diferențe Pop-Up Textil curb sau drept

Principala diferență între un Pop-Up Textil Curb și unul Drept constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Cel curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 3,22×2,3 m. Iar Pop-Up Textil Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de până la 10 m lungime.

Față de sistemele Pop-up Spider, în cazul oricărui tip de Pop-Up Textil suprafața de personalizare va coincide cu dimensiunea produsului propriu-zis. Iar scheletul nu mai este de tip spider, ci vorbim de o structură din aluminiu extrem de ușor de montat.

Pop-Up Textil Curb sau Drept, ideal pentru interior

Toate produsele Pop-Up Textil sunt destinate folosirii indoor. Deși ele pot rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Textil Curb poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, sistemul de aluminiu, materialul textil din poliester personalizat și un spot luminos. Greutatea întregului sistem nu va depăși 10 kg. Iar montarea unui Pop-Up Textil se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în maximum 10 minute.

Pop-Up Textil Drept

Pop-Up Textil Drept reprezintă ultimul trend de sisteme expoziționale. Vorbim, practic, despre un perete de prezentare la modă, cu dimensiuni variabile. De la 1,50 m la 6 m lungime și o înălțime standard de 2,3 m. Ceea ce diferențiază un Pop-Up Textil de unul Spider, pe lângă scheletul de prindere, este suprafața de personalizare. Aceasta coincide cu dimensiunea produsului propriu-zis.

Tabel preturi Pop-Up Textil Curb
DenumireDimensiunePretPret Personalizare
Pop-Up Textil 150L: 150 cm | H: 230 cm246 euro + TVA98 euro + TVA
Pop-Up Textil 200L: 200 cm | H: 230 cm298 euro + TVA133 euro + TVA
Pop-Up Textil 250L: 250 cm | H: 230 cm329 euro + TVA164 euro + TVA
Pop-Up Textil 300L: 300 cm | H: 230 cm367 euro + TVA197 euro + TVA
Pop-Up Textil 400L: 400 cm | H: 230 cm492 euro + TVA264 euro + TVA
Pop-Up Textil 500L: 500 cm | H: 230 cm595 euro + TVA326 euro + TVA
Pop-Up Textil 600L: 600 cm | H: 230 cm670 euro + TVA391 euro + TVA
Cel mai bine vandut produs din aceasta gama este Pop-Up Textil 300
Organizatorii de evenimente știu: Viitorul este Pop-Up Textil

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Textil Drept este din ce în ce mai prezent la loc de cinste, în completarea oricărui spațiu de prezentare.

La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Textil Drept va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative. Când vine vorba de design-ul ales pentru Pop-Up Textil Drept, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Pop-Up Textil Drept

Un Pop-Up Textil Drept este format dintr-un sistem de aluminiu, peste care se îmbracă materialul textil personalizat. Acesta din urmă este ușor și rezistent, ceea ce garantează produsului o durată lungă de viață. Practic, grafica este printată direct pe materialul textil de poliester, iar apoi acest material este tăiat la dimensiune și cusut sub forma unui ciorap care va fi ulterior tras strâns peste sistemul de aluminiu.

Printul unui Pop-Up Textil Drept este rezistent la apă, iar materialul poate fi spălat cu ușurință. Produsul se remarcă prin faptul că este ușor de transportat și rezistent, prin elasticitatea materialului textil. Un pop-Up Textil Drept poate ajunge la o suprafață mare de print, de până la 6 m lungime, ceea ce îi asigură o vizibilitate deosebită în cadrul oricărui eveniment.

Diferențe Pop-Up Textil drept sau curb

Principala diferență între un Pop-Up Textil Drept și unul Curb constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Cel curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 3,22×2,3 m. Iar Pop-Up Textil Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de până la 6 m lungime.

Față de sistemele Pop-up Spider, în cazul oricărui tip de Pop-Up Textil suprafața de personalizare va coincide cu dimensiunea produsului propriu-zis. Iar scheletul nu mai este de tip spider, ci vorbim de o structură din aluminiu extrem de ușor de montat.

Pop-Up Textil Drept sau Curb, ideal pentru interior

Toate produsele Pop-Up Textil sunt destinate folosirii indoor. Deși ele pot rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Textil Drept poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport din material textil, sistemul de aluminiu, materialul textil din poliester personalizat și un spot luminos. Greutatea întregului sistem nu va depăși 10 kg. Iar montarea unui Pop-Up Textil se va face extrem de ușor, de către o singură persoană, în maximum 10 minute.

Intrebari frecvente

Ce este un Pop-Up Textil? Pentru ce se pot folosi?

Noile sisteme Pop-Up Textil incep sa domine targurile expozitionale si evenimentele deoarece sunt foarte usoare si practice, sistemul fiind din tevi de aluminiu iar printul dintr-un material textil din poliester usor de montat si de folosit.
Acest produs este folosit pentru:

  • Prezentarea firmei si a produselor dumneavoastra.
  • Promovarea discounturilor.
  • Furnizarera informatieiilor despre evenimente.
  • Promovarea la expozitii.
  • Reprezentarea brandului sau identitatii companiei.

Care este termenul de productie?
Cel mai scurt termen de productie posibil este de doua zile lucratoare.
Acest termen de productie depinde de cantitatea dorita si de celelalte comenzi deja in lucru.
Pentru a asigura ca vom putea onora comanda la timp, este important sa primim de la dumneavoastra fisierul cu grafica la timp. In felul acesta produsul va  garantam preadarea la timp.

Care este tehnica de productie?
Pentru productia de Pop-Up Textil folosim urmatoarea tehnica de productie:
Printul se face pe un material textil usor si rezistent care este apoi taiat la dimensiunea necesara pentru sistem si cusut.

Cum se realizeaza livrarea?
Pentru livrarea catre dumneavoastra a produsului Pop-Up Textil folosim mai mulți transportatori si curieri. In functie de zona si termen folosim cea mai  avantajoasa forma de livrare pentru client.

Nu gasesc produsul dorit? Cum pot solicita o oferta?
Dimensiunile standard de Pop-Up Textil se gasesc pe siteul nostru. Daca tipul de produs nu se incadreaza cu dorintele dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon. Echipa noastra de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp si va va da o cotatie de pret.

Pot fi folosite la exterior?
Toate produsele Pop-Up Textil sunt menite pentru a fi utilizate la interior. Desi ele pot rezista la conditiile de afara, noi nu recomandam utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata lor de viata. Pentru o alternativa de produs similar care poate fi utilizat la exterior va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic si vom reveni cu o solutie si o cotatie de pret in cel mai scurt timp posibil.

Ce tip de material pot folosi pentru print ?
Materialul folosit pentru print este un material textil din poliester usor si rezistent. Printul este facut de asa fel incat este rezistent la apa, materialul putand fi spalat cu usurinta si refolosit in cazul in care se urdareste in vreun fel. Materialul este ideal pentru Pop-Up Textil deoarece este usor de transportat, rezistent prin elasticitatea sa, usor de curatat si are o suprafata mare de print, fiind un produs cu o vizibilitate deosebit de buna.

Cu ce accesorii vine?
Pop-Up-ul Textil vine cu geanta de transport, sistem de aluminiu, materialul textil de poliester printat cu grafica clientului, set de instructiuni de montare, si spot luminos.

Ce finisaje are?
Printul este finisat prin taiere si coasere.

Grafica este printata direct pe material?
Da, grafica este printata direct pe materialul textil de poliester iar apoi acest material este taiata la dimensiune si cusut sub forma unui ciorap care va fi ulterior tras strans peste sistemul de aluminiu.

Pot schimba printul?
Este posibila schimbarea printului pe materialul textil de poliester in functie de nevoile clientului. Pentru o cotatie de pret va rugam sa verificati siteul nostru la sectiunea de repersonalizari a fiecarui produs.