Sisteme Pop-Up Spider

SISTEME EXPOZITIONALE PREMIUM

Pop-Up Spider 4x3 CURB sau DREPT – 377 € + TVA

Pop-Up Spider 4x3 este cel mai vândut produs din gama sa. Și, totodată, cel care oferă cea mai mare suprafață de personalizare. Vorbim, practic, despre un perete de prezentare de dimensiuni impozante. Pop-Up Spider 4x3 Curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 4,14 x 2,3 m. Iar Pop-Up Spider 4x3 Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de 4,36x2,3 m.

ModelDimensiune in spatiuDimensiune personalizare
CURBL:320cm; H:230cm; A:96cm.L:414cm; H:230cm.
DREPTL:370cm; H:230cm; A:30cm.L:436cm; H:230cm.

Nici un eveniment fără Pop-Up Spider 4x3

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Spider 4×3 va fi prezent mereu la loc de cinste, în completarea oricărui spațiu de prezentare. La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Spider 4×3 va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative. Când vine vorba de design-ul ales pentru Pop-Up Spider 4×3, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Pop-Up Spider 4x3

Un Pop-Up Spider 4×3 este format dintr-un schelet de aluminiu pliabil, pe care se montează 6 fâșii de PVC personalizat. Acesta este prevăzut cu benzi magnetice pentru a-i facilita prinderea pe sistemul tip spider. Practic, este vorba de un material subțire și rezistent, care permite imprimarea directă pe suprafața acestuia. PVC-ul pentru Pop-Up Spider 4×3 vine sub forma de rolă, iar după printare și laminare, acesta se taie la dimensiunile specifice și se aplică benzile magnetice pe spatele fâșiilor rezultate. Materialul este ideal pentru Pop-Up deoarece este destul de maleabil pentru a fi prins cu ușurință pe sistemul tip spider. Dar și suficient de rigid pentru a rămâne pe poziția în care a fost lipit. De asemenea, este un material ușor, ceea ce îl face prietenos la transportat și manevrat.

Diferențe Pop-Up Spider 4x3 curb sau drept

Principala diferență între un Pop-Up Spider 4×3 Curb și unul Drept constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Cel curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 4,14×2,3 m. Iar Pop-Up Spider 4×3 Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de 4,36×2,3 m. O altă diferență care trebuie luată în seamă ține de adâncimea produsului. Acest lucru este important atunci când spațiul de expunere nu este unul generos. În timp ce un Pop-Up Spider 4×3 Drept va avea nevoie de 30 cm pentru a putea fi instalat, cel Curb va ocupa 96 cm. O diferență demnă de luat în calcul.

Pop-Up Spider 4x3 Curb sau Drept, ideal pentru interior

Toate produsele Pop-Up Spider 4×3 sunt destinate folosirii indoor. Deși ele pot rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Spider 4×3 poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport cu roți, sistemul de aluminiu extensibil de tip Pop-Up, cele 6 fâșii personalizate prevăzute cu bandă magnetică. Pentru montarea unui Pop-Up Spider 4×3, vei primi și un set de bețe metalice care susțin scheletul dar și un spot luminos.

Pop-Up Spider 3x3 CURB sau DREPT 329 € + TVA

Pop-Up Spider 3x3 este cel mai popular produs din gama sa. Poate fi expus cu ușurință în aproape orice fel de spațiu. Vorbim, practic, despre un perete de prezentare care, cu siguranță, nu va trece neobservat. Pop-Up Spider 3x3 Curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 3,44x2,3 m. Iar Pop-Up Spider 3x3 Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de 3,59x2,3 m.

ModelDimensiune in spatiuDimensiune personalizare
CURBL:267cm; H:230cm; A:67cm.L:344cm; H:230cm.
DREPTL:282cm; H:230cm; A:29cm.L:359,5cm; H:230cm

Nici un eveniment fără Pop-Up Spider 3x3

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Spider 3×3 va atrage cu siguranță atenția, în orice spațiu de prezentare. La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Spider 3×3 va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative. Când vine vorba de design-ul ales pentru Pop-Up Spider 3×3, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Pop-Up Spider 3x3

Un Pop-Up Spider 3×3 este format dintr-un schelet de aluminiu pliabil, pe care se montează 5 fâșii de PVC personalizat. Acesta este prevăzut cu benzi magnetice pentru a-i facilita prinderea pe sistemul tip spider. Practic, este vorba de un material subțire și rezistent, care permite imprimarea directă pe suprafața acestuia. PVC-ul pentru Pop-Up Spider 3×3 vine sub forma de rolă, iar după printare și laminare, acesta se taie la dimensiunile specifice și se aplică benzile magnetice pe spatele fâșiilor rezultate. Materialul este ideal pentru Pop-Up deoarece este destul de maleabil pentru a fi prins cu ușurință pe sistemul tip spider. Dar și suficient de rigid pentru a rămâne pe poziția în care a fost lipit. De asemenea, este un material ușor, ceea ce îl face prietenos la transportat și manevrat.

Diferențe Pop-Up Spider 3x3 curb sau drept

Principala diferență între un Pop-Up Spider 3×3 Curb și unul Drept constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Cel curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 3,44×2,3 m. Iar Pop-Up Spider 3×3 Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de 3,59×2,3 m. O altă diferență care trebuie luată în seamă ține de adâncimea produsului. Acest lucru este important atunci când spațiul de expunere nu este unul generos. În timp ce un Pop-Up Spider 3×3 Drept va avea nevoie de 29 cm pentru a putea fi instalat, cel Curb va ocupa o suprafață dublă – 67 cm. O diferență demnă de luat în calcul.

Pop-Up Spider 3x3 Curb sau Drept, ideal pentru interior

Toate produsele Pop-Up Spider 3×3 sunt destinate folosirii indoor. Deși ele pot rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Spider 3×3 poate fi folosit și câțiva ani de zile. Pachetul va conține o geantă de transport cu roți, sistemul de aluminiu extensibil de tip Pop-Up, cele 5 fâșii personalizate prevăzute cu bandă magnetică. Pentru montarea unui Pop-Up Spider 3×3, vei primi și un set de bețe metalice care susțin scheletul dar și un spot luminos.

Pop-Up Spider 2x3 CURB sau DREPT 289 € + TVA

Pop-Up Spider 2x3 este un produs popular în gama sa, ideal de folosit pentru spații de expunere nu tocmai generoase. Vorbim, practic, despre un perete de prezentare de dimensiuni medii. Pop-Up Spider 2x3 Curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 2,74x2,3 m. Iar Pop-Up Spider 2x3 Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de 2,84x2,3 m.

ModelDimensiune in spatiuDimensiune personalizare
CURBL:202cm; H:230cm; A:50cm.L:274cm; H:230cm.
DREPTL:206cmt; H:230cm; A:29cm.L:284cm; H:230cm.

Pop-Up Spider 2x3, elegant și economic

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Spider 2×3 își va găsi cu siguranță locul, în orice spațiu de prezentare de dimensiuni medii.

La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Spider 2×3 va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative. Când vine vorba de design-ul ales pentru Pop-Up Spider 2×3, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Pop-Up Spider 2x3

Un Pop-Up Spider 2×3 este format dintr-un schelet de aluminiu pliabil, pe care se montează 4 fâșii de PVC personalizat. Acesta este prevăzut cu benzi magnetice pentru a-i facilita prinderea pe sistemul tip spider. Practic, este vorba de un material subțire și rezistent, care permite imprimarea directă pe suprafața acestuia.

PVC-ul pentru Pop-Up Spider 2×3 vine sub forma de rolă, iar după printare și laminare, acesta se taie la dimensiunile specifice și se aplică benzile magnetice pe spatele fâșiilor rezultate. Materialul este ideal pentru Pop-Up deoarece este destul de maleabil pentru a fi prins cu ușurință pe sistemul tip spider. Dar și suficient de rigid pentru a rămâne pe poziția în care a fost lipit. De asemenea, este un material ușor, ceea ce îl face prietenos la transportat și manevrat.

Diferențe Pop-Up Spider 2x3 curb sau drept

Principala diferență între un Pop-Up Spider 2×3 Curb și unul Drept constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Cel curb prezintă posibilitatea de imprimare pe o suprafață de 2,74×2,3 m. Iar Pop-Up Spider 2×3 Drept vine cu o dimensiune de personalizare și mai mare, de 2,84×2,3 m.

O altă diferență care trebuie luată în seamă ține de adâncimea produsului. Acest lucru este important atunci când spațiul de expunere nu este unul generos. În timp ce un Pop-Up Spider 2×3 Drept va avea nevoie de 29 cm pentru a putea fi instalat, cel Curb va ocupa o suprafață aproape dublă – 50 cm. O diferență demnă de luat în calcul.

Pop-Up Spider 2x3 Curb sau Drept, ideal pentru interior

Toate produsele Pop-Up Spider 2×3 sunt destinate folosirii indoor. Deși ele pot rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Spider 2×3 poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Pachetul va conține o geantă de transport cu roți, sistemul de aluminiu extensibil de tip Pop-Up, cele 4 fâșii personalizate prevăzute cu bandă magnetică. Pentru montarea unui Pop-Up Spider 2×3, vei primi și un set de bețe metalice care susțin scheletul dar și un spot luminos.

Expodesk 177 € + TVA

Un Expodesk este, așa cum îi spune și numele, o masă de prezentare. Datorită dimensiunilor și materialelor din care este fabricat, produsul poate fi transportat și montat cu ușurință. În plus, înălțimea unui Expodesk, de 95 cm, face din acesta un produs confortabil și prietenos cu utilizatorul.

Vorbim, practic, de un punct de informare completat de factorul uman, promoter-ul care îți prezintă oferta. Aici se împart materiale și obiecte promoționale, se fac degustări de produs și schimburi de cărți de vizită.

Dimensiuni: L: 132cm; H: 95cm; A: 40cm | Personalizarea: L: 195cm; H: 95cm | Ambalaj: Geanta textila / dimensiuni – L: 90cm; H: 40cm; / greutate – 5Kg

Expodesk, pentru o prezentare plină de stil

Un Expodesk este ideal pentru orice fel de expoziții, prezentări, conferințe sau târguri expoziționale. Indiferent de eveniment, acesta va completa perfect standul, mai ales dacă va fi așezat în fața unui Pop-Up de prezentare a afacerii tale. Cu alte cuvinte, un Expodesk este de nelipsit din construcția standului tău expozițional.

Iar prin suprafața mare de personalizare, de 195×95 cm, ai garantată vizibilitate sporită în rândul vizitatorilor. Pe Expodesk poate fi imprimat un logo, un slogan sau o imagine reprezentativă. Când vine vorba de design-ul ales pentru Expodesk, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Expodesk

Un Expodesk este format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, de care se atașează un panou din PVC personalizat și laminat. Structura este finisată cu un blat din lemn negru lucios, de foarte bună calitate, ca variantă standard. Acest blat poate fi personalizat, la cerere, în diverse culori. Produsul este ușor de transportat și manevrat (5 kg), dar și de montat.

Orice Expodesk este prevăzut cu un raft interior special creat pentru depozitarea materialelor promoționale (pliante, broșuri, produse etc.). Acesta conferă un plus de ușurință în organizarea standului expozițional și a activității de sampling.

Diferențe Expodesk maxi și mini

Principala diferență între un Expodesk maxi și mini constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Primul permite un print de 195×95 cm, iar al doilea de numai 165×85 cm. În funcție de destinația și spațiul unde va fi expus produsul, poți alege dimensiunea care te avantajează.

O altă diferență care trebuie luată în seamă ține de înălțimea de prezentare a produsului. Acest lucru este important pentru promoter-ul care își va petrece ore bune în spatele unui Expodesk. Astfel, cel maxi (95 cm) este mai înalt decât cel mini (88 cm), ceea ce va conferi un plus de confort pentru promoter. Ambele produse beneficiază de un raft interior care permite depozitarea materialelor promoționale.

Expodesk, ideal pentru utilizare indoor

Un Expodesk este destinat folosirii indoor. Deși el poate rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Expodesk poate fi folosit și câțiva ani de zile. Este recomandat ca acesta să fie depozitat corespunzător, să nu stea în umiditate și să nu fie expus direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.

Pachetul va conține o geantă de transport textilă, sistemul de aluminiu extensibil de tip spider, fâșia personalizată prevăzută cu bandă magnetică. Pentru montarea unui Expodesk, vei primi și un set de bețe metalice care susțin scheletul.

Expodesk Mini 144 € + TVA

Un Expodesk mini este, așa cum îi spune și numele, o masă de prezentare de dimensiuni reduse. Datorită dimensiunilor și materialelor din care este fabricat, produsul poate fi transportat și montat cu ușurință.

Vorbim, practic, de un punct de informare completat de factorul uman, promoter-ul care îți prezintă oferta. Aici se împart materiale și obiecte promoționale, se fac degustări de produs și schimburi de cărți de vizită.

Dimensiuni: L: 90cm; H: 88cm; A: 40cm | Personalizare: L: 165cm; H: 85cm | Ambalaj: Geanta textila / dimensiuni – L: 40cm; H: 35cm; A: 20cm / greutate – 4Kg.

Expodesk mini, pentru o prezentare plină de stil

Un Expodesk mini este ideal pentru orice fel de expoziții, prezentări, conferințe sau târguri expoziționale. Indiferent de eveniment, acesta va completa perfect standul, mai ales dacă va fi așezat în fața unui Pop-Up de prezentare a afacerii tale. Cu alte cuvinte, un Expodesk mini este de nelipsit din construcția standului tău expozițional.

Iar prin suprafața generoasă de personalizare, de 165×85 cm, ai garantată vizibilitate sporită în rândul vizitatorilor. Pe Expodesk mini poate fi imprimat un logo, un slogan sau o imagine reprezentativă. Când vine vorba de design-ul ales pentru Expodesk mini, nu există nici un fel de limitare.

Din ce este fabricat un Expodesk mini

Un Expodesk mini este format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, de care se atașează un panou din PVC personalizat și laminat. Structura este finisată cu un blat din lemn negru lucios, de foarte bună calitate, ca variantă standard. Acest blat poate fi personalizat, la cerere, în diverse culori. Produsul este ușor de transportat și manevrat (4 kg), dar și de montat.

Orice Expodesk mini este prevăzut cu un raft interior special creat pentru depozitarea materialelor promoționale (pliante, broșuri, produse etc.). Acesta conferă un plus de ușurință în organizarea standului expozițional și a activității de sampling.

Diferențe Expodesk maxi și mini

Principala diferență între un Expodesk maxi și mini constă în dimensiunea spațiului de personalizare. Primul permite un print de 195×95 cm, iar al doilea de numai 165×85 cm. În funcție de destinația și spațiul unde va fi expus produsul, poți alege dimensiunea care te avantajează.

O altă diferență care trebuie luată în seamă ține de înălțimea de prezentare a produsului. Acest lucru este important pentru promoter-ul care își va petrece ore bune în spatele unui Expodesk. Astfel, cel maxi (95 cm) este mai înalt decât cel mini (88 cm), ceea ce va conferi un plus de confort pentru promoter. Ambele produse beneficiază de un raft interior care permite depozitarea materialelor promoționale.

Expodesk mini, ideal pentru utilizare indoor

Un Expodesk mini este destinat folosirii indoor. Deși el poate rezista la condițiile de afară, noi nu recomandăm utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viață a produsului. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Expodesk mini poate fi folosit și câțiva ani de zile. Este recomandat ca acesta să fie depozitat corespunzător, să nu stea în umiditate și să nu fie expus direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.

Pachetul va conține o geantă de transport textilă, sistemul de aluminiu extensibil de tip spider, fâșia personalizată prevăzută cu bandă magnetică. Pentru montarea unui Expodesk mini, vei primi și un set de bețe metalice care susțin scheletul.

Intrebari frecvente

1. Ce este un Pop-Up Spider ? Pentru ce se pot folosi? Pop-Up Spider sunt unele din cele mai vandute produse ale noastre si reprezinta un material promotional foarte popular. Un Pop-Up Spider este format dintr-un schelet de aluminiu pliabil pe care se adauga un print din material PVC care se prinde cu ajutorul unor benzi magnetice. Acest produs este folosit pentru:

  • Prezentarea firmei dumneavoastra.
  • Promovarea discounturilor sau evenimentelor.
  • Furnizarera informatiilor de orice fel.
  • Promovarea in cadrul evenimentelor si expozitiilor.
  • Reprezentarea brandului sau identitatii companiei.

2. Care este termenul de productie? Cel mai scurt termen de productie posibil este de o zi lucratoare. Acest termen de productie depinde de cantitatea dorita si de celelalte comenzi deja in lucru. Pentru a va asigura ca vom putea onora comanda la timp, este important sa primim de la dumneavoastra fisierul cu grafica la timp. In felul acesta produsul va putea intra in productie in cel mai scurt timp posibil. 3. Cum se produce un Pop-Up Spider? Pentru productia de Pop-Up Spider folosim urmatoarea tehnica: Se printeaza materialul de PVC, se lamineaza apoi se taie la dimensiune si se aplica benzile metalice care ultelior vor tine printul de sistemul Pop-Up.. 4. Cum se realizeaza livrarea? Pentru livrarea catre dumneavoastra a produsului Pop-Up Spider folosim mai mulți transportatori si curieri. In functie de zona si termen folosim cea mai avantajoasa forma de livrare pentru client. 5. Nu gasesc produsul dorit? Cum pot solicita o oferta? Dimensiunile standard de Pop-Up Spider se gasesc pe siteul nostru. Daca tipul de produs nu se incadreaza cu dorintele dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon. Echipa noastra de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp si va va da o cotatie de pret.

6. Pot fi folosite la exterior? Toate produsele Pop-Up Spider sunt menite pentru a fi utilizate la interior. Desi ele pot rezista la conditiile de afara, noi nu recomandam utilizarea lor la exterior deoarece acest lucru scade semnificativ durata de viata. Pentru o alternativa de prdus similar care poate fi utilizat la exterior va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic si vom reveni cu o solutie si o cotatie de pret in cel mai scurt timp posibil. 7. Ce tip de material pot folosi pentru print? Materialul folosit pentru print este un PVC subtire dar rezistent care permite printarea directa pe suprafata acestuia. El vine sub forma de rola, iar dupa printare si laminarea acesta se taie la dimensiunile specifice si se aplica benzile magnetice pe spatele fasiilor rezultate. Materialul este ideal pentru Pop-Up Spider deoarece este destul de maleabil pentru a fi pus pe sistem cu usurinta dar destul de rigid pentru a ramane pe pozitia in care a fost pus. De asemenea este destul de usor pentru a putea fi transportat cu usurinta alaturi de sistem. 8. Cu ce accesorii vine? Produsul Pop-Up Spider vine cu geanta de transport cu roti, sistem de aluminiu extensibil de tip Pop-Up, fasii cu banda magnetica printate cu grafica clientului, set de instructiuni de montare, bete metalice si spot luminos. 9. Ce finisaje are? Printul este finisat prin laminare, taiere si prin aplicarea benzilor magnetice pe spatele fasiilor taiate. 10. Grafica este printata direct pe material? Da, grafica este printata direct pe suprafata de PVC iar apoi aceasta grafica este taiata la dimensiune sub forma unor fasii care vor fi aplicate ulterior pe sistemul de aluminiu de tip Pop-Up. 11. Pot schimba printul? Este posibila schimbarea fasiilor printate totale sau doar a fasiilor individuale in functie de nevoile clientului. Pentru o cotatie de pret va rugam sa verificati siteul nostru la sectiunea de repersonalizari a fiecarui produs.